Het vergelijken van prijzen is erg effectief, zeker als je op zoek bent naar een televisie!

Typ in Google een specifiek item of een verwijzing om de prijzen te vergelijken van alle gelieerde eCommerce sites die dat item verkopen (de meeste eCommerce sites zijn gelieerd). Hier hebben we “hp-paviljoen 14-bf003nf” ingevoerd, wat de referentie is van een HP-computer (het willekeurig kiezen van een merk en model). Soms is het wel handig om een Philips televisie te bekijken in 2020.

Klik bovenaan de zoekresultaten op “Winkelen”. Alle aanbiedingen van de winkeliers die in Google Shopping worden vermeld, worden weergegeven. Klik vervolgens op “Sorteren op” en selecteer “Sorteren: oplopende volgorde”. Zo makkelijk is het!

Gemakkelijk vergelijken op het internet

Hier is een voorbeeld in beelden, die luider spreken dan tekst! Open uw webbrowser en ga naar de startpagina van de Google-zoekmachine. Typ “pk-paviljoen samsung televisies of een ander artikel van uw keuze en valideer om de zoekopdracht te starten. Klik dan op “Winkelen”:Klik vervolgens op “Sorteren op” -> “Prijs (oplopende volgorde)” :De zoekresultaten worden nu in oplopende prijsvolgorde weergegeven. Handig!

2. Gebruik van prijsvergelijkers

U kunt ook gebruik maken van een van de vele prijsvergelijkers die op het web te vinden zijn. Sommigen zijn generalisten, anderen zijn gespecialiseerd, vooral in reizen, verzekeringen en bankzaken.

  • We noemen slechts één nadeel aan het gebruik ervan: prijsvergelijkingssites sluiten commerciële overeenkomsten met bepaalde winkels om hun artikel als eerste in de verstrekte zoekresultaten weer te geven. Maar omdat ons criterium hier de prijs is, zal het niet veel invloed hebben op onze zoektocht…
  • Door te surfen op deze prijsvergelijkers heeft u dan een grote keuze aan mogelijke sorteringen. Wees ervan bewust dat er nu prijsvergelijkingswebsites zijn !

Comments are Disabled